Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATA-SKUP STARTER OM

2021/10/16 08:00:00
Countdown placeholder
test
Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk
DIREKTE: Maria Hasselgård (NRK) var programleder og Nicolai Delebekk (Dagbladet) auksjonarius under denne live-sendingen fra Data-SKUP. Også SKUP-konferansen vil bli produsert fra gamle Eldrorado kino.

Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.

Av JOHN BONES
I første omgang tar SKUP kontakt med bedrifter som de siste tre årene i snitt har hatt flere enn fem deltagere på konferansen. I tillegg til de nevnte publikasjonene, gjelder det Adresseavisen, Agderposten, Bergens Tidende, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Drammens Tidende, Faktisk, Fædrelandsvennen, Kommunal Rapport, NRK, NTB, Stavanger Aftenblad, Sunnmørsposten og Tønsbergs Blad.

Pakketilbudet kan også gis til andre. Interesserte bes innen fredag 29. januar sende en mail til john.bones@skup.no og opplyse om hvor mange redaksjonelt ansatte de har. De vil deretter få tilsendt et pristilbud.

Det vil bli åpnet for individuell påmelding i begynnelsen av februar når vi vet hvilke redaksjoner som ønsker pakketilbud for alle ansatte.

SKUP bygger på erfaringene fra Data-SKUP i november når konferansen planlegges. Å lage en digital konferanse er noe annet enn å planlegge for en fysisk.

Programmet er under utarbeidelse, og deler av tilbudet vil bli sluppet om noen uker. Produksjonen skjer i Eldrorado Esport & Entertainment sentralt i Oslo.

 

På forsiden nå
 • Data-SKUP 2019

  De kommer på Data-SKUP 16. oktober

  Endelig skal vi møtes fysisk igjen! Data-SKUP arrangeres lørdag 16. oktober på OsloMet, og programmet begynner å ta form. Hittil er 44 programposter og 50 innledere på plass, og resten vil bli ferdigstilt på sensommeren.                
 • OsloMet

  Unik sjanse til å få hjelp med AI

  Jobber du med noe som krever kunstig intelligens (AI)? Har du drømt om å lage et prosjekt der kunstig intelligens inngår som en av metodene? Nå har du sjansen til å få hjelp – helt gratis!
 • diektesendingen

  Gjenopplev hele SKUP-konferansen

  Nå kan du se hele SKUP-konferansen i ditt eget tempo og når du måtte ha tid og lyst. Alle sesjoner er tilgjengelig via konferanseplattformen MyOnvent. Du får tilgang ved å bruke samme lenke og kode som da du registrerte deg.
 • skup og dn

  Derfor vant DN SKUP-prisen

  Her kan du lese juryens begrunnelse for å gi SKUP-prisen til Dagens Næringsliv. Du kan også lese hvorfor VG, Aftenposten og NRK Sørlandet vant diplomer.
 • andersen

  Slik blir SKUP-kvelden

    Det faglige programmet er overstått, men SKUP-konferansen er langt fra over!
 • på skup

  Kronprinsen åpner SKUP dag 2

  Ikke gå glipp av åpningen av SKUP-konferansens dag 2! - En uavhengig, kritisk, undersøkende presse er en av de viktigste byggesteinene i det frie, åpne og tillitsbaserte samfunnet vårt, sier kronprins Haakon i en hilsen til journalistene og redaktørene som deltar på SKUP.
 • myonvent

  Her kan du få hjelp med innlogging

  Ring dette nummeret hvis du ikke får til å logge deg inn på SKUP-konferansen torsdag morgen. Hjelpetelefonen er betjent mellom kl. 9 og 11 begge konferansedagene. Vi anbefaler sterkt at du registrerer deg i god tid før konferansen.
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet.