Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/16 14:00:00
Countdown placeholder
test
Data-SKUP 2020
KLIKK OG SE: Sesjonene fra Data-SKUP ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle som hadde registrert seg på konferansen.

Se Data-SKUP helt til nyttår

Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        

Av JOHN BONES
Det var 24 sesjoner fordelt på fire paralleller under konferansen i går, og alle opptak med unntak av forelesningene med Paul Myers er tilgjengelig ut 2020. Du får tilgang ved å bruke den samme påloggingsinfoen du brukte da du deltok på konferansen.

Siden starten i 2014 har Data-SKUP vokst jevnt og trutt fra 85 deltagere det første året til 235 i fjor. Årets deltagelse ble langt høyere enn forventet: 586 personer hadde registrert seg for å delta på konferansen.

De aller fleste deltagerne tilhørte bedrifter som hadde betalt for at alle ansatte kunne delta. Det gjaldt NRK, TV 2, Amedia, VG, Aftenposten, M24, Dagbladet, DN, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. I tillegg hadde Senter for Undersøkende Journalistikk (SUJO) og journalistutdanningen på OsloMet kjøpt tilgang.

Under de vanlige konferansene SKUP arrangerer, må deltagerne gjøre noen brutale valg når de bestemmer seg for hvilke av de parallelle sesjonene de ønsker å få med seg. Ettersom årets Data-SKUP var digital, kan innholdet ses i ro og mak de neste ukene.

 

 

 

 

 

 

På forsiden nå
 • Data-SKUP 2020

  Se Data-SKUP helt til nyttår

  Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        
 • Tarjei Leer-Salvesen

  Kunstauksjon under Data-SKUP

  Under Data-SKUP blir det mulig å sikre seg eksklusiv forvaltningskunst signert gravejournalist Tarjei Leer-Salvesen. Alle inntektene går uavkortet til SKUP.            
 • Ulrich Larsen

  Dette skjer på Data-SKUP

  En dansk muldvarp, en engelsk søke-guru og mannen bak «flatten the curve»-grafikken er av det du kan oppleve på digitalt Data-SKUP 18. november.        
 • Befaring Popsenteret

  Sjekker lokalene før Data-SKUP

  Lyst til å høre på den danske muldvarpen Ulrich Larsen som infiltrerte Nord-Korea? Du har sjansen på Data-SKUP 18. november. Programmet er nesten ferdig, og live-sendingen fra den digitale konferansen skjer fra Popsenteret i Oslo.                                  
 • Lynprat

  Data-SKUP blir heldigital konferanse

  SKUP arrangerer heldigital Data-SKUP onsdag 18. november klokken 10–14.                     
 • Elin og Mathias

  Innkalling til årsmøte

  Det innkalles til årsmøte i SKUP torsdag 4. juni klokken 18.00 på Clarion Hotel The Hub (gamle Hotel Royal Christiania) i Oslo. Alle dokumenter vil bli lagt ut innen 28. mai.
 • Bernt

  Derfor vant VG SKUP-prisen

  VG vant i SKUP-prisen for «Helsereformens konsekvenser». Dagbladet, TV 2 og NRK fikk diplomer. Her kan du lese juryens begrunnelser.
 • MBO på SKUP

  Slik følger du utdelingen av SKUP-prisen

  SKUP-konferansen 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronaviruset, men SKUP-prisen skal selvfølgelig deles ut likevel. Martin Beyer Olsen er digital konferansier når prisen deles ut lørdag kveld 25. april.