Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/16 14:00:00
Countdown placeholder
test
Data-SKUP 2020
KLIKK OG SE: Sesjonene fra Data-SKUP ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle som hadde registrert seg på konferansen.

Se Data-SKUP helt til nyttår

Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        

Av JOHN BONES
Det var 24 sesjoner fordelt på fire paralleller under konferansen i går, og alle opptak med unntak av forelesningene med Paul Myers er tilgjengelig ut 2020. Du får tilgang ved å bruke den samme påloggingsinfoen du brukte da du deltok på konferansen.

Siden starten i 2014 har Data-SKUP vokst jevnt og trutt fra 85 deltagere det første året til 235 i fjor. Årets deltagelse ble langt høyere enn forventet: 586 personer hadde registrert seg for å delta på konferansen.

De aller fleste deltagerne tilhørte bedrifter som hadde betalt for at alle ansatte kunne delta. Det gjaldt NRK, TV 2, Amedia, VG, Aftenposten, M24, Dagbladet, DN, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. I tillegg hadde Senter for Undersøkende Journalistikk (SUJO) og journalistutdanningen på OsloMet kjøpt tilgang.

Under de vanlige konferansene SKUP arrangerer, må deltagerne gjøre noen brutale valg når de bestemmer seg for hvilke av de parallelle sesjonene de ønsker å få med seg. Ettersom årets Data-SKUP var digital, kan innholdet ses i ro og mak de neste ukene.

 

 

 

 

 

 

På forsiden nå
 • myonvent

  Slik melder du deg på årets SKUP

  All påmelding til årets digitale SKUP-konferanse skjer via MyOnvent, som er den plattformen vi bruker.
 • Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk

  Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

  Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.
 • kuben

  Disse konkurrerer om SKUP-prisen

  Det er sendt inn 41 metoderapporter som skal konkurrere om SKUP-prisen. Juryen under ledelse av Bernt Olufsen begynner å lese rapportene denne uken.
 • VG vant

  11. januar er fristen for å levere metoderapport

  Merk datoen: Mandag 11. januar kl. 10.00 er siste frist for å levere metoderapport, men det er lov å levere tidligere. Her er all info du trenger i arbeidet.
 • Data-SKUP 2020

  Se Data-SKUP helt til nyttår

  Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        
 • Tarjei Leer-Salvesen

  Kunstauksjon under Data-SKUP

  Under Data-SKUP blir det mulig å sikre seg eksklusiv forvaltningskunst signert gravejournalist Tarjei Leer-Salvesen. Alle inntektene går uavkortet til SKUP.            
 • Ulrich Larsen

  Dette skjer på Data-SKUP

  En dansk muldvarp, en engelsk søke-guru og mannen bak «flatten the curve»-grafikken er av det du kan oppleve på digitalt Data-SKUP 18. november.        
 • Befaring Popsenteret

  Sjekker lokalene før Data-SKUP

  Lyst til å høre på den danske muldvarpen Ulrich Larsen som infiltrerte Nord-Korea? Du har sjansen på Data-SKUP 18. november. Programmet er nesten ferdig, og live-sendingen fra den digitale konferansen skjer fra Popsenteret i Oslo.