Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/16 14:00:00
Countdown placeholder
test
jubileumstidsskrift
FULLE ESKER: Alle som var påmeldt SKUP-konferansen vil motta jubileumstidsskriftet, og overskuddslageret, her direkte fra trykkeriet, ligger i esker og vil bli delt ut i andre SKUP-sammenhenger.

114 sider med SKUP-historikk

Corona-viruset stoppet SKUP-konferansen, men det stoppet ikke produksjonen av jubileumstidsskriftet. 114 sider med SKUP-historikk og SKUP-historier markerer 30-årsjubileet og skulle blitt delt ut til alle deltagerne som kom til Tønsberg.

Av JOHN BONES
SKUP-konferanen skulle startet i morgen 27. mars, og det lå an til å bli rekorddeltagelse. Da kommuneoverlegen i Tønsberg 10. mars påla SKUP avlyse arrangementet, var det allerede påmeldt 643 deltagere.

Disse får nå tilsendt jubileumstidsskriftet i posten. Det sendes til jobbadressen til alle påmeldte, og frilansere som har besvart vårt spørsmål om privatadresse vil få det sendt hjem til seg. Det samme gjelder andre bidragsytere.

Maren Sæbø har vært redaktør av tidsskriftet, Alexander Prestmo har vært designansvarlig, og de fleste artiklene er skrevet av studenter ved Senter for undersøkende journalistikk (SUJO) i Bergen. De største mediene i Norge har annonsert i tidsskriftet, og Fritt ord har bidratt med støtte.

 

 

 

 

På forsiden nå
 • myonvent

  Slik melder du deg på årets SKUP

  All påmelding til årets digitale SKUP-konferanse skjer via MyOnvent, som er den plattformen vi bruker.
 • Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk

  Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

  Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.
 • kuben

  Disse konkurrerer om SKUP-prisen

  Det er sendt inn 41 metoderapporter som skal konkurrere om SKUP-prisen. Juryen under ledelse av Bernt Olufsen begynner å lese rapportene denne uken.
 • VG vant

  11. januar er fristen for å levere metoderapport

  Merk datoen: Mandag 11. januar kl. 10.00 er siste frist for å levere metoderapport, men det er lov å levere tidligere. Her er all info du trenger i arbeidet.
 • Data-SKUP 2020

  Se Data-SKUP helt til nyttår

  Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        
 • Tarjei Leer-Salvesen

  Kunstauksjon under Data-SKUP

  Under Data-SKUP blir det mulig å sikre seg eksklusiv forvaltningskunst signert gravejournalist Tarjei Leer-Salvesen. Alle inntektene går uavkortet til SKUP.            
 • Ulrich Larsen

  Dette skjer på Data-SKUP

  En dansk muldvarp, en engelsk søke-guru og mannen bak «flatten the curve»-grafikken er av det du kan oppleve på digitalt Data-SKUP 18. november.        
 • Befaring Popsenteret

  Sjekker lokalene før Data-SKUP

  Lyst til å høre på den danske muldvarpen Ulrich Larsen som infiltrerte Nord-Korea? Du har sjansen på Data-SKUP 18. november. Programmet er nesten ferdig, og live-sendingen fra den digitale konferansen skjer fra Popsenteret i Oslo.